Όροι χρήσεως

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Ο σκοπός τους είναι η ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και η καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του tarologia.gr. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο tarologia.gr.

Περιορισμός Ευθύνης

Το tarologia.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To tarologia.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το tarologi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ανανεώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Αποστολές Προϊόντων

Για την αποστολή των προϊόντων ισχύουν οι όροι που αναφέρονται στη σελίδα Αποστολή & Επιστροφές.

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το αναλογούν Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το tarologia.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Προσφορές

Οι προσφορές των προϊόντων ισχύουν μόνο για on-line και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Διαφημιστικά μηνύματα

Το tarologia.gr ενημερώνει τους χρήστες του για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου.Το tarologia.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του.